Thuis

ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD

Van goede kwaliteit Kyoceratoner Patronen voor verkoop
Van goede kwaliteit Kyoceratoner Patronen voor verkoop
Opgenomen goederen, en nieuwe orde die spoedig comoing. vraagkosten van huis-aan-huis voor 200 tk 1142 toners

—— M. Matt- van Canada

Uw compatibele Ricoh-ontvangen toners, dank. Wij geven opnieuw tot voor volgende toners opdracht en me de proforma gelieve te verzenden. Toner 1270D 798 PCs Toner MP301 600 PCs

—— M. Gus Klopper - van Marokko

Beste dankt zeer zeer voor uw toners nu zij zeer zeer aardig pak zijn. wij proberen om u de betaling van 150PCs ZO VLUG MOGELIJK te verzenden TK6305

—— M. Pedro - van Italië

Nu is de kwaliteit van toner goed. ik ben zeker wij zaken kunnen doen samen, zal ik u wat orde in een paar dagen/weken voor sommige toners geven.

—— M. Ronaldo - van Polen

Het eerste verzoek dat ik voor de producten van uw lijst zijn zoals hieronder heb: Tk-1110/515 PCs Tk-170/380 PCs Zelfde goede kwaliteit zoals vóór tevreden.

—— M. Peter van Duitsland

Ik ben online Chatten Nu

ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD
Fabriek die Voorkant bouwt Bureauontvangst Kantoor steekproef kamer GuangZhoumarkt Toner nieuwe vullingsproductielijn Poedervoorraad Ricoh-toner productie QC het Testen vóór levering

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Esta
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 90% - 100%

Ongeveer ons:

De Technologieco van het Estabureau. Ltd, in Shenzhen-Stad, Guangdong China wordt gevestigd, is een professionele fabriek die compatibele kopieerapparaattoner patronen met de productiedeskundigheid en vaardigheden die van 17 jaar produceren

 

De structuur van het Estatonerbedrijf omvat: Verkoop Afd., die Afd., R&D Afd., QC Afd., Productie Afd., Logistiek & Opslag Afd., en na verkoopafdeling merken.

 

Wij zijn scherp om de investering voor de creativiteit en de innovatie toe te wijzen, en de diverse Kopieerapparaattoner waaiers helpen ons om het maximale concurrentievermogen over concurrenten in het land te scherpen. OEM de orde wordt grotendeels met ingestemd!

 

Het toner werkingsgebied is Fotokopieerapparaattoners voor fotokopieerapparaatmachines Kyocera, Ricoh, Minolta, Canon, Panasonic, Scherp, Toshiba, met meer dan 1000 exsiting modellen voor de voorkeur van de consument.

 

Om zich duurzaam te ontwikkelen, is de kwaliteit altijd onze eerste overweging. Wij opperate met de volgende voordelen:

1. Productie: Vanaf de eis van cliënten, worden de Gloednieuwe patronen Grand een Chinees die poeder ingevuld of Japan Mitsubishi of Tomogawa-toner poeder voor selectie wordt ingevoerd. 

 

2. Estatonerteam: Wij geloven teamworkers onze tastbaar beweert zijn. En wij organiseren de team-bulding activiteiten elk jaar om personeelsbehoud en loyaliteit te houden.

 

3. Reclame: Al publiciteit wordt gemaakt op basis van openhartige en eerlijke beschrijving zonder opschepperig.

 

4. Na de verkoopdienst: U kunt positief voor om het even welke vragen binnen 24 uren worden beantwoord. Ook kunt u worden terugbetaald als er om het even welke gebrekkige toner patronen zijn. 

 

Welkom om ons te bezoeken om een communification van aangezicht tot aangezicht te hebben!

ESTA-Co van de BUREAUtechnologie, .LTD-Gebouw/Faciliteiten/Teams.

1) 4.000 vierkante meters geavanceerd productiegebouw met 100 arbeiders en 20 ingenieurs.

2) 3 laboratoria, 2 tonen ruimten en 1 druk-test centrum met 50 stukken kopieerapparaten.

3) Productiecapaciteit: 100,000pcs toner patronen/maandelijks.

5) De ervaren R&D-ingenieurs worden toegewijd aan het onderzoek van toner patronen voor recentste kopieerapparaatmodellen.

6) Strikte Systemen voor kwaliteitscontrole en gunstige waranty termijnen.

7) Rijke ervaring van OEM en ODM voor globale cliënten.

 

Beheer en Certificaten:

Wij hebben een hoog efficiënt, innovatief, creatief beheersteam, en de fabriek heeft reeds het milieubeheersysteem van ISO9001-2008 QMS, en ISO14001-2004-overgegaan. Het heeft geen probleem van de partijkwaliteit sinds onderneming. AQSIQ (de Kwaliteitscontrolebeleid van de Staat) neemt vlek het controleren van onze plaats in 2012-2019, en al meter ging de inspectie over. Bewees volledig dat de productie volgens ons kwaliteitsbeheersysteem is, en de productkwaliteit is stabiel en betrouwbaar.

Toner Tentoonstelling:

Aangezien de Douanevereisten meer en meer selectief en eisend zijn, Estatoner-woont het team actief de wereldberoemde markten bij zodat wij dichtbij aan markt zijn en dicht bij cliënten en klanten krijgen. Wij zullen recentste toners aan de markten nemen en zullen de verkopende punten in zijn volledige mate tonen. Tevreden om ons verkoopteam te contacteren om het recentste nieuws over de markten te krijgen.

Ons de Dienstteam van de de Uitvoerverkoop:

          

                        

                                          

                                                   Uitvoerende de Verkoopuitvoerende macht van de verkoop de Uitvoerende Verkoop

                                            

Overzee Markten:

Met hoogte - de kwaliteitsproducten en de goede bedrijfsreputatie, onze toners zijn populair in zowel binnenlandse als overzee markten, hebben wij ons aan meer dan 100 landen en gebieden rond de wereld uitgebreid, die omvatten:

  • Europees: Polen, Amerika, Macedonië, Canada, Groot-Brittannië, Italië, Frankrijk, Duitsland, Griekenland
  • Azië: Brunei, Koreaan, Singapore, Filippijnen, Vietnam, Laos, Oezbekistan, Kambodja, Thailand, Maleisië, Indonesië, Bangladesh, India, Kazachstan, Pakistan, Sri Lanka, Afhanistan, Irak, Iran, Jordanië, Libanon, Palestina, Saoedi-arabische Arabisch, de V.A.E, Oman
  • Afrika: Zambia, Kenia, Bolivië, Botswana, Burundi, Nigeria, Malawi, Libië, Marokko, Ghana, Madagascar, Rwanda, Oeganda, Tunesië, Algerije, Egypte, Tanzania, etc….

Contactgegevens
ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. George

Tel.: +86-159 8672 3295

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)