Thuis

ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD

China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD certificaten
China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD certificaten
Uw compatibele Ricoh-ontvangen toners, dank. Wij geven opnieuw tot voor volgende toners opdracht en me de proforma gelieve te verzenden. Toner 1270D 798 PCs Toner MP301 600 PCs

—— M. Gus Klopper - van Marokko

Beste dankt zeer zeer voor uw toners nu zij zeer zeer aardig pak zijn. wij proberen om u de betaling van 150PCs ZO VLUG MOGELIJK te verzenden TK6305

—— M. Pedro - van Italië

Nu is de kwaliteit van toner goed. ik ben zeker wij zaken kunnen doen samen, zal ik u wat orde in een paar dagen/weken voor sommige toners geven.

—— M. Ronaldo - van Polen

Het eerste verzoek dat ik voor de producten van uw lijst zijn zoals hieronder heb: Tk-1110/515 PCs Tk-170/380 PCs Zelfde goede kwaliteit zoals vóór tevreden.

—— M. Peter van Duitsland

Ik ben online Chatten Nu

ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD

ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Esta
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 90% - 100%

ONGEVEER DE V.S.

Opgericht in 2002, Esta-is Co. van de Bureautechnologie, Ltd een reeds lang gevestigde fabrikant in fotokopieerapparaten en verbruiksgoederen, geëngageerd aan het verlenen van de professionele en vriendschappelijke dienst op alle gebied van de zaken. Onze uitgebreide kennis van deze producten heeft ons één van de betrouwbaarste waaiers in het land gegeven. De de industrieervaring heeft van onze vele jaren ons helpen om het belangrijke product voor afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid te ontwikkelen.

Van ons vroeg begin, hebben wij de zaken zien regelmatig groeien. Van één enkele productielijn van het produceren van Kyocera-toner patronen aan reeds lang gevestigde 4000 vierkante voeten pakhuisruimte. „En groeiend.“


ONGEVEER ONZE PRODUCTEN
Het kiezen van onze Estatoner is niet alleen een slimme keus voor uw zaken maar het is ook de beste keus voor het besparen van u geld. Wij gebruiken slechts de hoogste kwaliteitsdelen in elk van onze producten, die u briljante kwaliteit, betrouwbare resultaten 100% geven van de tijd.

De producten van EstaToner zijn gewaarborgd om de OEM prestaties te ontmoeten of te overschrijden. Onze partners blijven altijd in onderzoek investeren en de ontwikkeling, de technologie en de innovatie om kwaliteit te verzekeren zijn veel superieur aan wat onze concurrenten kunnen aanbieden.

 

ONGEVEER ONZE DIENST
Wij hebben nu een team van vriendschappelijk personeel dat verkoopteam, op de markt brengend team en gekwalificeerde technici omvat om ervoor te zorgen dat wij onze het aanbieden van eminente klantenservice en snelle, efficiënte ordeverwerking en levering handhaven.

Wij houden van onze klanten en stemmen in met uw terugkoppelen en suggesties. Gebruik ons Contact ons pagina om ons te vertellen wat wij net doen of wat wij kunnen verbeteren.

China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

ESTA-Co van de BUREAUtechnologie, .LTD-Gebouw/Faciliteiten/Teams.

1) 4.000 vierkante meters geavanceerd productiegebouw met 100 arbeiders en 20 ingenieurs.

2) 3 laboratoria, 2 tonen ruimten en 1 druk-test centrum met 50 stukken kopieerapparaten.

3) Productiecapaciteit: 100,000pcs toner patronen/maandelijks.

5) De ervaren R&D-ingenieurs worden toegewijd aan het onderzoek van toner patronen voor recentste kopieerapparaatmodellen.

6) Strikte Systemen voor kwaliteitscontrole en gunstige waranty termijnen.

7) Rijke ervaring van OEM en ODM voor globale cliënten.

 

China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

Beheer en Certificaten:

Wij hebben een hoog efficiënt, innovatief, creatief beheersteam, en de fabriek heeft reeds het milieubeheersysteem van ISO9001-2008 QMS, en ISO14001-2004-overgegaan. Het heeft geen probleem van de partijkwaliteit sinds onderneming. AQSIQ (de Kwaliteitscontrolebeleid van de Staat) neemt vlek het controleren van onze plaats in 2012-2019, en al meter ging de inspectie over. Bewees volledig dat de productie volgens ons kwaliteitsbeheersysteem is, en de productkwaliteit is stabiel en betrouwbaar.

China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5

Toner Tentoonstelling:

Aangezien de Douanevereisten meer en meer selectief en eisend zijn, Estatoner-woont het team actief de wereldberoemde markten bij zodat wij dichtbij aan markt zijn en dicht bij cliënten en klanten krijgen. Wij zullen recentste toners aan de markten nemen en zullen de verkopende punten in zijn volledige mate tonen. Tevreden om ons verkoopteam te contacteren om het recentste nieuws over de markten te krijgen.

China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 6

China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 7

Ons de Dienstteam van de de Uitvoerverkoop:

          China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 8

                     China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 9   

                                          China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 10

         China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 11

Overzee Markten:

Met hoogte - de kwaliteitsproducten en de goede bedrijfsreputatie, onze toners zijn populair in zowel binnenlandse als overzee markten, hebben wij ons aan meer dan 100 landen en gebieden rond de wereld uitgebreid, die omvatten:

  • Europees: Polen, Amerika, Macedonië, Canada, Groot-Brittannië, Italië, Frankrijk, Duitsland, Griekenland
  • Azië: Brunei, Koreaan, Singapore, Filippijnen, Vietnam, Laos, Oezbekistan, Kambodja, Thailand, Maleisië, Indonesië, Bangladesh, India, Kazachstan, Pakistan, Sri Lanka, Afhanistan, Irak, Iran, Jordanië, Libanon, Palestina, Saoedi-arabische Arabisch, de V.A.E, Oman
  • Afrika: Zambia, Kenia, Bolivië, Botswana, Burundi, Nigeria, Malawi, Libië, Marokko, Ghana, Madagascar, Rwanda, Oeganda, Tunesië, Algerije, Egypte, Tanzania, etc….

China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 12

China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 13

China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 14

 

China ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 15

Contactgegevens
ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. George

Tel.: +86-159 8672 3295

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)